Moderne Woning "DL"

"Hedendaagse woning volgens het Plan Libre principe"


Deze hedendaagse woning werd ontworpen volgens het 'Plan Libre' principe. Een structureel grid wordt op het bouwperceel geprojecteerd. Aan de hand van het grid worden de posities van de nodige kolommen bepaald. Dankzij de kolommen structuur wordt er een totaal open plan gecreëerd, waarin vervolgens enkele blokken vrij in de ruimte worden geplaatst. 

Deze blokken zijn multifunctioneel, omdat ze enerzijds elk hun eigen specifieke functie hebben die per ruimte varieert. Anderzijds zorgen de blokken voor de nodige privacy per ruimte, ze delen de grote open ruimte in kleinere zones. Elke zone is verbonden met elkaar, maar wanneer men dit wenst kan men de zones van elkaar afscheiden.


Moderne Woning "DL"

Locatie : Wetteren

Type: eengezinswoningen

Bouwjaar : 2020

Status : opgeleverd

Fotografie : Arch. De Cuyper


architect paul de cuyper is een architectenbureau actief in Zottegem Oost-Vlaanderen, maar ook hebben wij realisaties in Gent alsook in Oudenaarde, zelfs in Knokke aan de kust zijn wij als architect actief. Daar ontwerpen wij appartementen maar ook woningen, zowel landelijke villa als moderne villa's. Luxe appartementsgebouwen en ook high end villa's zijn voor ons projecten waar wij aan tekenen als architect. Architect De Cuyper heeft ervaring in het tekenen van huizen in Sint-Martens-Latem aan de Leie in hedendaagse stijl als ook pastorij stijl. Ook de landelijke stijl is voor ons geen probleem als architect. Wij tekenen appartementen in Aalst en onze architectuur treft men ook in Zwalm. In Herzele hebben wij veel appartementsgebouwen getekend als architect en in Geraardsbergen tekent ons architectenbureau ook appartementen. Oosterzele daar ontwerpen wij luxe landelijke villa's. In Wetteren tekenen wij luxe moderne appartementen. Wij zijn de architect van de luxe appartementsgebouw Domus op de Bruggenhoek in Zottegem. Wij houden ons bezig met residentiële architectuur die kwalitatief luxueus is.