Residentie Domus

"Strakke tijdloze architectuur die warm & huiselijk aanvoelt"


De Bruggenhoek is altijd de plek geweest waar je in Zottegem aankomt, sinds haar verleden als mooie promenade met villa's langs beide kanten van de weg, tot nu. Dat is wat we met de architectuur van Domus willen realiseren. Luxe appartementen met een zee van ruimte, zowel binnen als buiten. Open & toch geborgen ruimtes met een thuisgevoel, royaal en op mensenmaat. Domus streeft naar een hogere woonkwaliteit. Vanaf Domus stapt men als het ware de winkels & Horeca van Zottegem binnen. Station, scholen, alle openbare gebouwen & happenings liggen op een stap van de residentie.

"Harmonie zoeken tussen het extravagante & de realiteit"

Residentie Domus bestaat uit duurzame materialen, traditionele bouwwijze & nieuwe technieken. Het spelen met vlakken en volumes vormen de architectuur van het ontwerp. Witte architectonische betonterrassen geven een extra horizontale dimensie aan het ontwerp die onderlinge privacy tussen de woonentiteiten bieden. De Aluminium ramen zijn licht, onderhoudsvriendelijk, trendy & stijlvol. De glasvlakken lopen door van vloer tot plafond & beiden een vloeiende binnen-buitenrelatie ... Het tijdloos, statig design hangt in harmonie samen met de gebouwen in de omgeving & de gebouwen van toen. Groen wordt geïntegreerd rond en in de architectuur.

"Ontwerpen op schaal van de mens"

Een vooruitstrevende geothermische warmtepomp verwarmt & koelt het gebouw. Naar wens kunnen de bewoners energie opwekken met zonnepanelen om de laagste E-peilen te bereiken. Ieder appartement geniet van een oase van ruimte & licht. Terrassen, balkons, tuinen & ruime kamers verhogen het wooncomfort van de bewoners. Ruime garages & bergingen in de parkeerkelder zijn rechtstreeks toegankelijk via de lift tot aan de inkomdeur van de woongelegenheden. Uiteraard is het gebouw rolstoelvriendelijk opgevat.


Residentie Domus

Locatie : Zottegem

Type: Meergezinswoning

Bouwjaar : 2021

Status : Opgeleverd


architect paul de cuyper is een architectenbureau actief in Zottegem Oost-Vlaanderen, maar ook hebben wij realisaties in Gent alsook in Oudenaarde, zelfs in Knokke aan de kust zijn wij als architect actief. Daar ontwerpen wij appartementen maar ook woningen, zowel landelijke villa als moderne villa's. Luxe appartementsgebouwen en ook high end villa's zijn voor ons projecten waar wij aan tekenen als architect. Architect De Cuyper heeft ervaring in het tekenen van huizen in Sint-Martens-Latem aan de Leie in hedendaagse stijl als ook pastorij stijl. Ook de landelijke stijl is voor ons geen probleem als architect. Wij tekenen appartementen in Aalst en onze architectuur treft men ook in Zwalm. In Herzele hebben wij veel appartementsgebouwen getekend als architect en in Geraardsbergen tekent ons architectenbureau ook appartementen. Oosterzele daar ontwerpen wij luxe landelijke villa's. In Wetteren tekenen wij luxe moderne appartementen. Wij zijn de architect van de luxe appartementsgebouw Domus op de Bruggenhoek in Zottegem. Wij houden ons bezig met residentiële architectuur die kwalitatief luxueus is.